Noedels met paksoi en geroerbakt vleesSpeciaal

Categorie: 

Noedels met paksoi en geroerbakt vlees
Bereidingstijd

Ingrediënten

Voor 2 Person(s)

Ingrediënten

  • 150 gram volkoren noedels
  • 200 gram hamlappen
  • 1 paksoi
  • 1 stukje (ter grootte van een duim) gemberwortel
  • 0.5 Spaanse peper
  • 2 (rode) uien
  • 2 eetlepels olie
  • 1 eetlepel sojasaus of ketjap manis
  • limoen- of citroensap

Noedels met paksoi en geroerbakt vlees Werkwijze

  1.  
  2.  Bereidingswijze: 
  3. - Schil het stukje gember en rasp het grof en snijd de Spaanse peper in smalle ringetjes. 
  4. - Maak de uien en de paksoi schoon, snijd de uien in snippers en de paksoi in repen. 
  5. - Kook de noedels in ruim water volgens de gebruiksaanwijzing van de verpakking. 
  6. - Snijd het vlees in smalle reepjes. 
  7. - Verwarm de olie in een wok of braadpan en roerbak het vlees hierin bruin. 
  8. - Fruit de ui, de peper en de gember mee. 
  9. - Voeg de paksoi toe en roerbak de groente in enkele minuten gaar. 
  10. - Maak het geheel op smaak met de sojasaus en een beetje limoen- of citroensap. 
  11. - Serveer de noedels apart of meng alles in de pan.