Bereidingswijze:
- Schil de aardappelen en kook ze in een bodempje water in ca. 20 minuten gaar.
- Maak de kool schoon, snijd in smalle repen, maak de champignons schoon en snij in vieren.
- Was de rozijnen.
- Snijd de filetlapjes in dunne reepjes en bestrooi ze met peper en eventueel een beetje zout of met vleeskruiden (met minder zout) naar smaak.
- Verwarm de olie in een wok of braadpan en bak de vleesreepjes enkele minuten.
- Voeg de kool toe en roerbak de groente in ca. 6 minuten bijna gaar.
- Voeg de champignons en rozijnen toe en roerbak het geheel verder gaar.
- Breng de melk aan de kook.
- Maak van de gare aardappelen met hete melk, peper en nootmuskaat een puree.
- Maak de kool op smaak met peper en strooi de kokos erover. Geef de aardappelpuree erbij.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~