Bereidingswijze:
- Verwarm de oven voor op 180 °C.
- Maak de champignons en paprika schoon, snij de champignons in plakjes en de paprika in blokjes.
- Verhit in een grote hapjespan een beetje olijfolie en bak de groenten 5 minuten met kruiden naar smaak. (bijv. Oregano, peterselie, peper o.i.d.)
- Meng ondertussen de pesto met de hüttenkäse en het water. Als je de saus wat dunner wil hebben, voeg je nog een klein beetje water toe.
- Verdeel een dun laagje pestoroomsaus over de bodem van de ovenschaal. Verdeel 3 lasagnebladen erover, een laagje pestoroomsaus en de helft van het groente mengsel. Herhaal dit en verdeel tot slot de geraspte kaas en pijnboompitten erover.
- Bak de lasagne in het midden van de oven in ±30 goudbruin en gaar. (lees hierbij ook even de bereidingswijze op de verpakking van de lasagnebladen)
Tip: Dek de lasagne eventueel de laatste 15 min. af met aluminiumfolie als deze te snel kleurt.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~