Bereidingswijze:
- Schil de aardappelen en snijd ze in grove stukken. Breng in een pan water aan de kook en kook de aardappelen zo'n 20 minuten.
- Snijd ondertussen de spinazie en de tomaatjes in reepjes en de geitenkaas in blokjes. Hak ook de walnoten grof.
- Zet een droge koekenpan op het vuur en rooster de walnoten in een hete pan zo'n 3 minuten totdat ze beginnen te kleuren.
- Giet de aardappels af, maar bewaar wel een scheutje van het kookvocht.
- Prak de aardappelen met een stamper en maak smeuïg met een scheutje kookvocht en een flinke scheut olie.
- Meng nu de spinazie, tomaatjes en geitenkaasblokjes door de gestampte aardappelen. Breng op smaak met een snuf peper en zout
- Maak af met wat gehakte walnoten on top.
Opmerking: Aardappelen kunnen op smaak gebracht worden met de olie uit het potje van de zongedroogde tomaatjes.