-
- Maak de bosuitjes schoon en snijd ze in ringen.
-
- Verwarm een beetje margarine in de pan en fruit hierin de bosuitjes zacht.
-
- Voeg de rijst en wat peper toe en bak tot alle rijstkorrels glanzen.
-
- Bak vervolgens tomatenpuree even kort mee.
-
- Voeg de specerijen, 500 ml water en de rozijnen toe, breng dit aan de kook en kook de rijst
volgens de gebruiksaanwijzing gaar (eventueel wat langer, als het heel waterig is)
-
- Snijd ondertussen de kipfilet in stukjes, kruid het eventueel met wat kipkruiden en braad het
in een pan met een beetje olie gaar.
-
- Maak de paksoi schoon, snijd het in repen en roerbak de paksoi mee met de kip.
-
- Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan goudbruin.
-
- Voeg de kipfilet en de paksoi toe aan de rijst, warm het geheel goed door.
-
- Strooi de pijnboompitten er over.